Profile: Bison

ย้ายไปประเทศไทย

Name: Casey

I am: Male

Age: 34 years old

Country: United States, North Dakota, Killdeer

Last login: 4 days ago

Looking for: Female 23-33 years old

for: Friendship, Relationship

Nationality:
American

Languages:
American, English, Spanish

Height:
173 cm

Weight:
73 kg

Figure:
Athletic

Hair:
Chestnut

Hair length:
Short

Eyes:
Blue

Ethnic origin:
Europe

Religion:
Agnostic

Academic degree:
College student

Profession:
Other

Style:
Other

Marital Status:
Single

Children:
No children

Smoking Habits:
I don't smoke

Drinking habits:
No, thank you

Zodiac:
Aquarius

I am a unique mixture of country, small town, and city guy with a bit of an odd flare. For fun I like going to plays and museums and movies and going for walks and swimming. I love traveling all around the world. In May I visited Thailand. I loved it! I felt like I belonged there. I'm hoping to move to Thailand and study at the University in Bangkok in August. I want to start a new life for myself in Thailand. I'm a hard worker. I wouldn't mind working all over the world. Health and fitness are very important to me. I don't drink alcohol, don't smoke, no children and never been married. I hate debt. I truly believe the borrower is slave to the lender. I'm hoping to find my Life Mate. I need a best friend and lover. Have a great day my friends ;)ฉันเป็นส่วนผสมที่ไม่ซ้ำกันของประเทศ, เมืองเล็กๆ, และคนเมืองที่มีบิตของเปลวไฟแปลก. สำหรับความสนุกสนานผมชอบไปเล่นและพิพิธภัณฑ์และภาพยนตร์และไปสำหรับการเดินและว่ายน้ำ ฉันรักการเดินทางทั่วโลก ในพฤษภาคมฉันเข้าเยี่ยมชมประเทศไทย 9.6 ฉันรู้สึกเหมือนอยู่ที่นั่น ฉันหวังที่จะย้ายไปศึกษาต่อในประเทศไทยที่มหาวิทยาลัยในกรุงเทพมหานครในเดือนสิงหาคม. ฉันต้องการเริ่มต้นชีวิตใหม่ให้ตัวเองในประเทศไทย ฉันเป็นผู้ปฏิบัติงานหนัก ฉันไม่ได้ใจทำงานทั่วโลก. สุขภาพและการออกกำลังกายเป็นสิ่งสำคัญสำหรับฉัน ฉันไม่ดื่มเครื่องดื่มแอลกอฮอล์, ไม่สูบบุหรี่, ไม่มีเด็กและไม่เคยแต่งงาน. ฉันเกลียดหนี้ ผมเชื่ออย่างแท้จริงว่าผู้กู้เป็นทาสที่จะให้ผู้ให้กู้. ฉันหวังที่จะหาคู่ชีวิตของฉัน. ฉันต้องการเพื่อนและคนรักที่ดีที่สุด มีวันที่ดีเพื่อนของฉัน ;)

Looking for: Female (Single) 23 - 33 years old

for: Friendship, Relationship

Weight: 40 kg - 57 kg

Height: 164 cm - 173 cm

Languages: English, Thai

Figure: Slender, Thin

Marital Status: Single

Children: No children

Smoking Habits: I don't smoke

Drinking habits: No, thank you, Occasionally, Social occasions

I like thin girls, because I like to live a healthy lifestyle myself. I like loyal girls. I like financially conservative girls who do not spend money that they do not have. I love it when girls are thrifty and look for the best deal. I find that so attractive . I love curious girls who want to see the world!
ชอบสาวบาง ฉันชอบสุขภาพตนเอง ผมชอบผู้หญิงที่ซื่อสัตย์ ผมชอบผู้หญิงอนุรักษ์นิยมทางการเงินที่ใช้จ่ายเงินที่ไม่มี ฉันรักมันเมื่อสาวประหยัด และดูดีสุด ฉันจะค้นหาที่น่าสนใจ ผู้หญิงอยากรู้อยากเห็นโลกรัก

Arts

Cars

Cinema

Dance

Internet

Kitchen

Lecture

Literature

Museum

Music

Odd jobs

Painting

Restaurant

Shopping

Sport

Theater

Travels

TV

Comments

Add